Naar boven ↑
Informatie

Het portaal “MfN-register Tuchtrecht updates” biedt een helder en actueel overzicht van de uitspraken op het gebied van Tuchtrecht voor de beroepsgroep mediators.
Het MfN-register, het enige erkende kwaliteitsregister van mediators in Nederland, is specifiek voor onafhankelijk tuchtrecht aangesloten bij de Stichting Tuchtrechtspraak Mediators.

De uitspraken van de Tuchtcommissie en het College van Beroep worden in het kader van kwaliteitsborging en -bevordering samengevat, gerubriceerd, geannoteerd en daarnaast toegankelijk en vindbaar gemaakt via dit portaal. Als MfN-registermediator ontvangt u met enige regelmaat de meest recente uitspraken automatisch in uw e-mail. Bent u geen MfN-registermediator, maar wel geïnteresseerd in de nieuwste uitspraken op het gebied van mediation tuchtrecht? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de updates.

Let op: de tuchtrechtelijke uitspraken die zijn opgenomen in deze database zijn auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten zijn eigendom van het MfN-register (Stichting Kwaliteit Mediators). Het is niet toegestaan om zonder toestemming van het MfN-register (delen van) de uitspraken te verveelvoudigen of openbaar te maken.